Misslyckad

Kan ett ansikte förutspå framtiden? Under några dagar har jag fått höra att jag inte är mig själv. Jag frågar vad det är som gör att jag ser ut som mig själv. De svarar att mina ögon ser ledsna ut och att jag inte är lika glad som vanligt. Då mådde jag faktiskt helt okej.

Under en natt slog allt om till en mardröm igen. Dagen efter känner jag hur all panik har samlats inom mig. Jag försöker öppna mig för mina vänner men det är något som säger stopp. Det enda jag får fram är en tystnad som innehåller suckar eller så kommer det fram sprutande tårar från mina ögon. Allt svartnar, kroppen skakar och får inte fram det jag bär på. Det finns en rädsla inom mig. En rädsla som är rädd att folk ska trycka ner mig och säga att jag får skylla mig själv eftersom det har hänt så många gånger. Detta har inte jag valt och inte trodde jag att en sådan här sak skulle hända när man är på väg in till ett kök.

Igår fick jag ett mess via msn.

Kompisen: Jenny! Berätta vad som hände igår. Jag märker att det är något eftersom du bara sprang ifrån festen.

Jag:
Nej, men det är inget.

Kompisen:
Sluta, jag märker att det är något eftersom du inte ens hann att säga hej då till oss.

Jag:
Mmm....

Kompisen:
Var de äckliga mot dig? De var de mot oss med. 

Hon berättade och jag berättade. Som sagt har jag ingen ork att dra upp det. Jag är inte säker på att jag någonsin kommer orka dra upp det. Jag är nästan säker att jag kommer förtränga detta djupt och svårt att minnas det som har hänt.

De få som vet en del som har hänt frågar mig varför jag inte går till polisen. Jag svarar att det är meningslöst. Det finns inga vittnen eller bevis på vad som har hänt. Förra gången fanns det tillräckligt med bevis men de gjorde ingenting, så varför skulle de kunna gå denna gången?

Finns det någon som kan dra ut mig från denna stad? Jag ber på mina bara knän!

Allt är inte som det verkar

Utsidan är inte allt, aboslut inte. När insidan har lyckats charma mig då blir det yttre till det finare oavsett hur personen ser ut. Det jag bryr mig om är att personen ska visa kärlek till mig. Är personen nonchalant mot mig förvandlas det fina till det sämre. Personen blir bara fulare och jag äcklas tillslut av honom.

Han dök bara upp och tog emot mig med öppna armar. Värme, trygghet och närhet fick han mig att känna. Jag stortrivdes att få vara med honom. Även att avståndet fanns kunde jag ändå få höra hans röst och trösta mig på det. Det verkade som han trivdes att få vara med mig. Öppet visade jag vad jag ville.

Han gav mig löften och bröt de, han lämnade mig även ensam utan anledning med flera frågor utan svar. Ledsen som jag blev förstod jag själv inte att det är han som ska vara ledsen. Det är han som missar något inte jag. 
Han berättade sin syn på otrohet och jag min. Det han berättade gick han emot och det visar var det egentligen var för en människa. En människa som jag inte vill ha in på mitt liv.

Efter att spenderat en helg efter allt galenskap har jag insett tydligt att jag inte vill vara med denna person. Allt fint som jag såg hos honom har blivit förstört. Jag ser inte längre något positivt hos honom. Skenet har bedragit mig. Det är tråkigt att han förvandlades från att vara en glädje spridare till att vara en omogen 14 åring som just insett vad tjejer är för varelser. Det känns ändå bra att skenet bedrog mig så här tidigt innan jag hann bygga upp något större. Nu är jag bara äcklad av personen.

Ingenting var bra. Utsidan, insidan och framförallt var sexet inte bra. Ingenting kändes inte ens när jag bad honom att ta i. Han kunde heller inte hålla sig i mer än en minut. Efter drygt en minut var det blött och jag hade inte ens blivit uppvärmd. Man trodde att övning skulle ge färdighet men i detta fall var det fel.

Han är inte värd mig, jag är värd någon mycket bättre. Eller vad säger ni andra som läser det här och känner mig?

Fjortisdunk

Lilla hjärtat jag tänder så på dig! Jag vill så gärna ha sex med dig!

Fjortisdunk är rätt kass musik, fast de har rätt klämmiga texter som fastnar med en gång. Inte bara att texterna är vrickade utan det dunkande ljudet är det som får en pepp! Texterna handlar oftast om sex men det är de som gör det roliga i det hela. Det funkar alltid att dra igång en sådan låt på fyllan.

Exempel: (sjungs som boten anna)

Jag känner mig kåt.
Inte alltid med emellan åt.
Ta mig i skrevet och känn på något hårt,
för jag vill ta dig i din anal.
Jag vill berätta för dig att jag känner mig kåt.

Toarullen fall ner i holken

Fredagen:

I fredags åkte jag hem till en killkompis, där fick jag även träffa en utav hans vänner. Vi tre satt och drack och pratade. Jag fick även sminka min vän och resultatet blev riktigt bra. Min vän förvandlades till en ultra snygging.

Efter många om och men är vi på en fest där vi inte kände någon. Hur vi hamnade där vet vi inte. Det bara blev så. Lyckat blev det och vi hängde med de till krogen senare.
 
Tiden på krogen sprang iväg. Själv var man inte fixad för fem öre fast man fick höra bra komplimanger ändå. Självklart tar man åt sig lite extra när det kommer fram tjejer till en och säger att man är naturligt vacker, när man själv känner sig som ett ruckel.

Jag och mina vänner står i rökrutan, helt plötsligt får jag ryck och sätter igång med att sjunga. Mina vänner sjunger med och även allt annat folk i rutan. Det blir allsång och det var jag som höll i det. Det blev även ett lucia tåg och jag fick vara lucian. Där trallade vi runt och sjöng.
En hel lyckad kväll igen.




Lördagen:

Min vän möter mig vid pressbyrån och jag springer fram till henne med mitt nyfärgade hår. Det blev riktigt bra tyckte min vän. Tur det tänkte jag. Vi vandrar vidare till systembolaget för att ladda inför kvällen. Efter ett besök där springer vi in en klädaffär där jag prövar kläder. Min telefon ringer med dolt nr och jag svarar. Det var systembolaget som ringde och presenterar sig. En stor klump förvandlas i magen fast den försvinner lika fort. De berättar att jag tappat min plånbok inne på systembolaget. Tur att jag tappade den där och inte någon annan stans. Jag återfann min plånbok och lördagen satte igång.

Vi vandrar runt i varenda aff'är för att hitta några snygga party kläder. Inte några snygga kläder alls fann vi. Illa! Det vi fann var hårfärg till min vän. Efter ett stort letande av kläder åker vi hem till mig. Jag får äran att färga min väns hår. Resultatet blev kanon. Man kanske ska satsta på att bli make up och hårstylist?

När kläderna, sminket och håret är på plats tar vi en buss till Ulricehamn. Där har vi bestämt träff men en vän till mig som bjöd mig på fest i fredags natt när vi båda var riktigt fulla.
Framme i Ulricehamn som vi är möter vi upp Miika och Thomas. Vi flummar upp till deras lägenhet med fullt av folk. Vi var väl 20 pers eller mer, men det var bara fyra tjejer sammanlagt. Överlycklig som jag blir träffar på jag på gamla vänner och även Jesper som jag inte sett sen i somras.

Tiden sprang iväg och det var dags för alla att dra till krogen. Alla hinner dra medans det bara är jag och Jesper kvar i lägenheten. Han var rätt trött och nog full med tror jag och ville därför stanna kvar, men mitt tjöt lyckades jag övertala honom.

Alla har lyckats komma in på krogen fast alla är fulla som svin. Som vanligt blir jag kissenödig och måste ha en toa akut. Tjejtoan är det hundra meters kö till så därför springer jag in på killtoan. Där springer jag in och tömmer blåsan. När man klar är det dags att torka sig. Jag tar tag i toapappret, fast på något vänster flyger hela toapappret ner i toalettholken. Tur var fick jag tag i en lång toaremsa.
Andra besöket på killtoan möter jag en kille där inne som tydligen jobbar där. Han bjuder mig på en drink inne på toan, och det är inget man tackar nej till.

Det blir mycket dansande på krogen fast självklart slog klockan två och det var dags att knalla hemåt.





Söndagen:

Vi är kvar i Ulricehamn under hela dagen och vi återvänder inte hem förrens på kvällen. Återigen var det en lyckad helg.

Kärlek vid första ögonkasstet

Jag har blivit kär. Jag mötte min kärlek inne i en butik. Det blev kärlek vid första ögonkasstet. Ögonstenen hängde med mig hela dagen. Riktigt trevligt. Den är fin och fungerar som den ska! Min kära nya mobil!


Trekantig gubbe

Det var så roligt, jag måste skratta, det kom en trekantig gubbe in! Tjoohoo!


RSS 2.0