Icke sa Nicke

Fy vad det är kallt och vad det blåser sjukt mycket. Burr!

Det hade vart perfekt om snön kunde komma den 22a December och försvinna den 2a Januari, för man vill ju ha snön vid jul och även nyår. Efter den 2a Januari tycker jag att våren kan vara påväg men så är det inte. Icke sa Nicke!

Visst är det nice med snö, men nackdelarna är att man fryser röven av sig och att man inte kan gå i högklackat. Det ser ut som man har fått nåt i röven när man försöker gå på den hala vägen. Som tur är finns det andra skor man kan ta på sig.


Slicka inte på en lycktstolpe när det är kallt

Jag och en vän till mig var lite extra flamsiga en dag. Vi fick för oss att slicka på en lycktstolpe för att se om tungan verkligen skulle fastna. Om den gjorde. Jag ryckte till lite för hårt så att en liten skinnbit från tungan lossnade och det började självklart blöda lite grann. Ont gjorde det men samtidigt var det en rolig upplevelse.

12 Stones

Bra låt, ja bra låt! Har ni hört den så lyssna på den och se vilken version som passar dig. Jag sjunger gärna med i den lugna!




Jag ska lyckas



En skön start på denna morgon, musiken är igång det får mig att bli på bra humör och jag vill bara sätta igång och dansa. Det ska jag även göra för jag är fixad för dagen och har tid på mig innan jag ska ner till stan.

Idag ska jag iväg och träffa en nybliven vän från TeamWork där vi ska ringa runt till företag och försöka få tag i jobb eller praktikplats. Det jag vill är att komma in på en reklambyrå och jag ska kämpa som ett djur för att lyckas.


Galen man vid busshållplatsen

Äntligen hade man lycktast bli pepp för att dra iväg att jobba. Jag stod vid busshållplatsen för att vänta på att bussen skulle komma och köra ner mig till stan. Jag hör plötslligt någon mumla som samtidigt trillar och jag försöker se vem det var, fast på någon sekund är det en full gubbe som rusar fram mot mig. Ivrigt försöker jag backa men lyckas bli intryckt mot busskuren. Den fulla mannen tar på mig. Jag gör motstånd och han följer efter mig och skriker att han tycker jag är vacker och vad han vill göra. Mobilen är framme och jag skulle precis börja ringa min vän som jag skulle träffa nere i stan, då kommer turen att jag ser bussen stanna framför mig och med panik i kroppen springer jag på och bussen. Busschauffören stänger dörren så gubben inte kunde komma in, och schauffören frågar mig hur det var med mig. Jag ger honom ett leende på läpparna och sätter mig ner i bussen och försöker ta det lugnt.

Äcklad som jag blev kände jag inte att jag var kababel för att jobba så jag bad snällt min chef om att få åka hem. Det fick jag så nu sitter jag här.

Det är inte okej!

Jag är en jävel på att förtränga saker och ting. Hur djupt det än sitter kommer det upp tillslut. Nu börjar årsdagarna närma sig och då sätter tankarna igång och ilskan som är förträngd med händelsen kommer upp. Det blir med att man klandrar sig själv. Bör man göra det?

FUCK IT!!
Jag behöver en kram!

Nu ska iväg och jobba så nu är det dags att slänga på ett pokerface!

RSS 2.0