Galen dansuppvisning


I fredags var det dansuppvisning. Vi hade vitt kropps puder på oss i ansiktet vilket nästan ser ut som mjöl. Det blev en lyckad kväll men ändå några felsteg när vi uppträdde. Lina som är längst till höger av bilden sa att hon kommer säkert göra fel någonstans i slutet av dansen. Hon upprepade en grej två gånger på raken vilket vi inte skulle göra. Jag står bakom henne under uppträdandet och ser detta. Jag brister av ett stort gapflabb och kan verkligen inte sluta. Varför jag brast i skratt var inte bara för att hon gjorde fel, utan för att hon trodde att hon skulle göra det felet.

En annan grej som hände var med Katarina. (som inte är med på bilden) Hennes silver trasa som vi hade när vi dansade fastnade i hennes byxa. Hon fick inte upp när hon skulle. Detta såg inte jag tyvärr, fast det var väl lika bra annars hade jag väl skrattat ihjäl mig igen.

Som sagt, det blev ändå lyckat.

Hata kundtjänst

För över en månad sen laddade jag på mitt kontant kort via nätet. Det drogs pengar från kortet men det kom aldrig in några pengar till min mobil. Irriterad som jag blir ringer jag upp Tre och pratar med de. "Vi ser att du har betalat och vi ska se till så att du får dina pengar till mobilen".

Det går ett dygn och inte har jag fått pengar, så jag ringer upp de igen. "Det har blivit något fel, du kommer få tillbaka dina pengar på kortet inom två-tre bankdagar" Okej?

Nu har det gått över en månad och jag är pank på mobilen. Jag är verkligen i behov av mina 150 kr som jag betalade för. Jag prövar återigen att ringa Tre och försöker få tillbaka de pengar som de är skyldiga mig. Den tröga lilla tomten på andra sidan luren säger åt mig att jag ska fortsätta vänta. Tydligen ska jag bara få vänta en vecka till trodde han. Jag envisades med att de kunde bara överföra pengar med en gång eftersom de ser att jag har betalat. Nej nej, det går ej. Irriterad som jag blir skäller jag nästan ut honom och säger; "Om jag hade vart skyldig er pengar då hade ni minnsan sett till så att ni fått era pengar fort som fan."

Jag blir totalt galen på detta. Vi får väl se om jag får mina kära pengar någon gång vilket jag inte tror.

Graf B

Vi har haft i uppgift i Graf B att göra ett bokomslag.
Detta är vad jag har gjort och jag blev rätt nöjd.


Skolfotot



Det klassiska skolfotot har "äntligen" kommit.
Jag är grymt besviken på kvalitén på kortet.
Min mun ser verkligen inte alls glad ut.
Läraren vår ser ut som en pygmé.

Livsfarlig morgon

Det är mörkt, kallt och jag är alldeles nyvaken men tvingas ändå att ta mig till skolan. Jag går tidigare till bussen för att slippa stressa. Det går 20 minuter och ingen buss har kommit. Inte ens någon från andra sidan. Tankarna sätter igång. Har det hänt något?

Till slut kommer det en annan buss och plockar upp folk vid busshållplatserna. Det är kaos i trafiken. Fullt med bilar överallt och man kan inte ta sig framåt. Bussen släpper av oss en bit ifrån stan då vi märker att det är bussar överallt som står stilla. Vad är detta? Vi går ut från bussen. En efter en halkar ner på marken. Jag går försiktigt ifrån bussen och trampar ner på marken. Halt som bara den. Alla börjar vandra vidare till busstorget för att försöka ta nästa buss. Det går inte eftersom alla bussar står stilla över hela busstorget. Illa som det är får alla försöka ta sig till sitt ställe själv. Jag börjar vandra men det är svårt. Det blåser, regnar, är iskallt och riktigt halt. Jag drar igång musiken på högsta volym på min MP3 och koncentrerar mig på att inte halka. För mig går det bra men jag kan se allt annat folk som slår sig riktigt rejält. Hemskt och tråkigt.

Framme i skolan är det knappt några elever där. Jag sätter igång nätet för att kolla vad det är som händer. Då får jag reda på att bussarna är tillfärligt avstängda p g a hala vägar.

Där fick jag svaret på den underliga morgonen.


RSS 2.0