Charlie the unicorn

Jag har inget direkt att blogga om fast det känns lite som jag tvungen. Har fått klagomål på att jag uppdaterar för dåligt. Det är för att jag har haft fullt upp och när jag funderar på att skriva är det helt tomt. Det känns rätt trisst om att skriva om vad man har gjort under dagarna. Det är kanske det ni vill läsa? Får väl göra en blandning av saker och ting.

Just nu sitter jag och lyssnar på Lady Gagas nya album Monster. Ett album jag diggar! Nu blir dags att gå över till grannen fär att lyssna på albumet där. Det blir väl att vi pratar skit och skrattar tills vi blir dubbelvikta!

Slänger upp ett rubbat klipp från YouTube!



Lätt klart roligt! Chaaarliiiiee!!!

Siffran tre är bra men inte lika bra som sex

Tre namn jag kallas för:
1. Poison
2. Brittan
3. Lill-Stina

Tre internetalias jag haft:
1. Poison
2. Excitable
3. AngelFromGrace

Tre fysiska saker jag gillar hos mig själv:
1. Min hy
2. Mina läppar
3. Mina ögon

Tre fysiska saker jag inte gillar hos mig själv:
1. Mina naglar går alltid av när de blivit långa
2. Att jag är plattfotad
3. Mitt ena öra

Tre saker som skrämmer mig:
1. Kärlek
2. Döden
3. Framtiden

Tre saker jag gör varje dag:
1. Äter
2. Toalettbesök
3. Sover

Tre favoritlåtar: (just nu)
1. Lady Gaga - Bad Romance
2. Akon feat David Guetta - Sexy Bitch
3. Pitbull feat Jim Jonsin - Hotel Room Service

Tre saker jag vill ha i en relation:
1. Kuk
2. Läppar
3. Ögon

Tre lögner:
1. Jag är nunna
2. Jag har besökt planeten Mars
3. Jag äter mina vänner snor

Tre sanningar:
1. Jag är inte nunna
2. Jag har inte besökt planeten Mars
3. Jag äter inte mina vänners snor

Tre av mina favorithobbies:
1. Dansa
2. Musik
3. Sex

Tre saker jag gärna vill göra nu:
1. Åka tillbaka i tiden
2. Umgås med mitt sköna gäng
3. Äta glass

Tre platser jag vill resa till:
1. Australien
2. USA
3. Kina

Tre barnnamn jag gillar:
1. Bianca
2. Joel
3. Lukas

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Resa mycket
2. Springa naken genom Borås
3. Ligga med Andreas Carlsson (Idol Jury)

Tre hemliga önskningar:
1. Att jag kunde...
2. Att jag ville...
3. Att jag fick...

Borrat utan bedövning


Förra veckan var jag hos tandläkaren på en kontroll för att se hur mina små tänder mår. Innan dess var det över två årsen jag var där.

Under kontrollen märkte de ganska med en gång att jag hade ett hål. Mitt första hål någonsin. Det var bara för min kära tandläkare att boka en ny tid åt mig. Förvånad som jag blev fick jag en tid några dagar efter.

Idag låg jag i den där tandläkarstolen och var riktigt nervös. Min tandläkare frågade mig om jag ville köra med eller utan bedövning. Jag ryckte på axlarna och svarade att jag inte visste. Tandläkaren sa att det skulle få galant om jag gjorde utan bedövning. Tveksam och nervös som jag var tar de fram borren och testar på min ena nagel. Det gjorde inte alls ont så jag bad de pröva på min tand först utan bedövning. Det kändes ingenting så jag lät de fortsätta fast jag var tvungen att hålla tandläkarn-systern i handen. Fort gick det och jag kunde gå ifrån tandläkarn utan något ont i min mun.

Att borra utan bedövning är inte alls farligt och det känns ingenting mer än att nån pillar i ens mun. Do it!


Klockrena parodier

Jag tycker att ni ska kolla in de här klippen. Det är ett klipp på AmandaVarDet.blogg.se, en liten fortis bloggare. Det finns en kille som har gjort parodi på henne. Kolla in det. Jag tycker det är klockrent just för att det är en kille!


Här är inlägget med AmandaVardet.blogg.se (blåst tjej enligt mig)





Här kommer två st parodier: (klockrent)




Galet bra Kick-Off!

För två veckorsen var jag på Kick-Off med mitt säljarjobb City Sälj. Vi som var från Borås började att åka mot Stockholm klockan tolv en lördag morgon. Det skulle bli en riktigt galet rolig resa att se fram emot. Jobbet hade bjudit oss på resan fram och tillbaka till Stockholm, bjudit oss på kryssningen samt hytt, gratis mat och alkohol. Helt galet. 

Under bussresan är det bara flumigt, man överallt och ingenstans i bussen. Vi blir bjudna på alkohol och med våra magar som inte innerhöll någon mat vid den tidpunkten blir vi lätt påverkade. Våra chefer hade delat ut t-shirts till oss som vi skulle ha på oss till kl elva på kvällen. Iaf, under bussresans gång får jag ett ryck och börjar måla en väns rygg med bäckpenna. Självklart började de andra med att kladda med sina pennor på varandra. Hade man otur gick man runt med massor av pinsamma tecken, kommentarer eller könsorgan på sin rygg. Fast ingen orkade bry sig till slut.

Vi gör ett stopp vid Norrköping för att äta mat på MC Donald's. Hela gänget kommer inspringandes och för ett himla liv medans familjer är där och äter. Återigen bryr vi oss inte utan bara njuter av stunden för allt är så sjukt roligt.

Klockan är sju på kvällen och vi har gått på båten och mött upp de andra City Sälj-gänget från Stockholm. Vi har en halvtimma på oss att byta om för kvällen och ta oss till stället där vi ska äta mat. Med en massa stress och tre tjejer i en liten hytt så lyckas vi bli klara en då. Vi fuskade iofs lite genom att vi sminkade oss på toaletterna när vi väntade på att få gå på båten.

När vi är mättna och belåtna är det dags att gå till nattklubben som vårat företag har hyrt under en viss tid. Vi har musik-tävlingar där man ska gissa låtar och man får även dansa för att få "stil-poäng" till sitt lag. Jag minns inte om tävlingen blev slutförd eller om de avbröt för alla ville sätta igång att festa. Festa gjorde vi såklart. Det var som sagt gratis alkohol och då fanns det ingen spärr från någon utav oss när man skulle sluta dricka. Fast att vi drack hela tiden kunde jag ändå hålla mig i bra skick. Det hände riktigt sjuka saker under den kvällen och vad det var tänker jag inte avslöja här utan de får mina vänner som känner mig fråga ut mig om. Jag skulle kunna nämna en grej, en kille trillade ur sin säng och spräckte tre revben. Lite klantigt men samtidigt lite roligt. Egentligen vill jag nämna en riktigt sjuk grej som jag gjorde men det tror jag håller till mina vänner med.


Dagen efter satte vi igång att dricka igen så hela dagen vart en stor fest igen. Vi slutade dricka någon gång vid tio, elva tiden på kvällen. Vi fick egentligen inte dricka på bussen när vi skulle hem, men vissa smög med sig alkohol ändå.

Klockan var ett vid midnatt när våran Kick-Off tog slut. Oj, vilken sjukt bra resa det var! Alla hade riktigt skoj och det är sjukt bra tycker jag! Detta är en resa som jag verkligen kommer minnas!


HÄR KOMMER NÅGRA BILDER FRÅN KRYSSNINGEN:
                      (Klicka för att förstora)







RSS 2.0