I wish he's just couldn't get enough









I knew an angel from above,
An angel from above,
I wish he's just couldn't get enough,

The angel from above,
Were flying hand in hand,
You are from heaven sent,
The angel from above,
An angel from above.

Angel, angel, my angel from above.
Ooh angel, angel from above.














Flum-Dags

Efter en stel helg ska jag iväg och flumma lite. Måste få känna glädje.


Anden i glaset

Jag tänker tillbaks när jag och min vän var 12 år. Just då var det väldigt populärt att köra anden i glaset. Min mamma hade fyllt år och skulle ha kalas för släkt och vänner. Jag och min vän hade planerat att använda oss av den tomma övervåningen när kalaset pågick. Vi hade även bestämt att vi inte skulle berätta för någon att vi tänkt köra anden i glaset. Vi visste att de flesta är emot de.

Vi satt inne i mitt rum där vi fixade och donade med spelplanen. Spelplanen var klar, glaset hämtad, ljuset var tänt, rummet var släckt och allt var på sin plats. Första frågan ställdes tyst så att ingen kunde höra. Efter en kort stund märker vi att glaset rör på sig. Vi båda kollade förvårnat på varandra och frågade samtidigt om det var den andra som rörde glaset. Det var det inte. Spänningen steg. Vi fortsatte med "leken". Vi ställde frågor, glaset rörde sig och vi fick svar på våra frågor. Ingen visste vad vi ställde för fråga så det kunde knappats vart någon utav oss som rörde det.

Vi var tvugna att avbryta leken efter att min mosters man trillade ur sin rullstol med bältet på. Vi blev iskalla i våra kroppar och sprang ner för att se vad som hade hänt. Rullstolen stod upp som vanligt och han låg nere på marken med blodigt ansikte. Ambulansen kom och hämtade honom. Jag kände skuld och började fundera på om jag eller min vän hade gjort anden arg. Ambulansen hämtade honom och jag sprang upp till övervåningen. Jag frågade anden med panik om han skulle klara sig. Fortfarande kan jag komma ihåg att han svarade "Det är lugnt". Jag minns lugnet, blåste ut ljuset, tog bort spelplanen, tände lampan och gick därifrån.
Min vän och jag sa att vi aldrig mer skulle spela anden i glaset något mer.

Vi gjorde fel. Det man måste göra om man ska avsluta spelet är att fråga anden om det är okej. Vi gjorde aldrig det, utan bara packade ihop. Det sägs att anden stannar kvar i huset/lägenheten om man inte avlutar spelet riktigt. Skulle man fråga anden om man får avsluta spelet och han säger nej, blir man tvungen att fortsätta.

Jag minns att efter den dagen vi hade spelat de spelet, har jag alltid tyckt att det har spökat vid min omgivning inne i lägenheten.
En grej är när jag hade gjort mitt behov på toa. (nr ett) Innan jag skulle spola knäppte jag mina byxor, medans jag knäppte byxorna stängs toalocket. Spaken för taletten dras upp och spolar toaletten, utan att jag gjort. Otroligt men sant.

Jag har vänner där de även gjorde misstaget att bara avbryta spelet utan att fråga. En utav mina vänner spökade det med för efter han hade spelat spelet. Om jag minns rätt kunde han se en skugga gå förbi ett antal gånger och höra steg.

Min mammas väninna och jag satt och pratade en dag. Vi kom in på samtalet spöken och slank in på anden i glaset. Hon varnade mig att jag aldrig skulle köra den leken. Jag berättade att jag redan hade gjort de. Hon blev kritvit i ansiktet och berättade att det var det hemskaste hon gjort. Hon vägrade berätta vad som hände den kvällen. Det var nog lika bra det eftersom jag är väldigt lättskrämd. Hon sa även med att det man gör när man spelar anden i glaset är att man kontaktar de onda andarna.

Finns det någon annan som har kört anden i glaset, hände det märkliga grejer?

Anden i glaset är något jag tycker är väldigt intressant. Jag gillar mystik.


Ge mig en Shakti

Jag är riktigt sugen på att skaffa mig en Shakti som är en spikmatta.



Här kan ni läsa om den:

Lägg Din Shakti i sängen eller på annat mjukt underlag. Använd gärna en nackkudde eller hoprullad handduk under mattan, till nacken. Lägg dig bekvämt på mattan så att huden vilar mot piggarna. Slappna av och andas djupt. Om du är extra smärtkänslig, kan Du i början, tills du blivit van, lägga ett mycket tunt tyg mellan huden och piggarna. Du får då lite mindre effekt av behandlingen. I början kan det räcka med att du ligger 10-15 minuter per tillfälle för att sen öka upp till 20-40 minuter. Det är inte farligt att ligga längre eller om du råkar somna. Använd den när du har tid och
lust, gärna varje dag.

Avslappning eller lugn aktivitet rekommenderas efter användningen för att inte störa den frigjorda energin.

Shakti ger ny energi och kvick återhämtning i pauser på t.ex. arbetet, du blir mindre stressad och effektivare i arbetet.

Vi rekommenderar daglig användning av Shaktimattan för att få optimal effekt. Precis som vid all annan träning så krävs regelbundenhet för att ge bästa resultat. Då kan djupgående stress och spänningar försvinna, och du blir permanent djupare avslappnad.




Kroppspråket visar hur man mår

Ögon kan le, likadant en mun kan le, men ett kroppspråk kan genomskådas.

Folk ser mig som en glad, positiv, omtänksam och en tjej full med energi. Det stämmer. Fast alla kan inte alltid vara glada. Jag har även dagar som är kämpiga. Dagar som jag önskar inte ska få dyka upp.

När jag mår dåligt försöker hitta någon att prata med. Någon som vill lyssna på mig. Oftast kan inte folket förstå att en tjej som alltid är glad kan med må dåligt. Jag ger de chansen för att få lyssna på mig. Sedan känns de som att de vänder ryggen emot mig med en tystnad. Det känns då meningslöst att jag ens försökte öppna mig för de. Det känns även pinsamt att ens visa för folket att även en tjej som jag som alltid är glad kan må dåligt. Jag känner mig dum och att jag sviker de.

Eftersom att jag känner så, sväljer jag min smärta och låtsas som ingenting har hänt, fast jag vet att mitt kroppspråk lyser igenom. Ska det behöva vara såhär?





Vidrig människa

I Mars någon gång hade jag en kort romans med en kille. I början var det jättebra men problemet var att han var kär i mig och inte jag i honom. Det klickade aldrig. Jag talade om det för honom vad jag kände så att han visste om vart jag stod och jag berättade även att jag ville vara singel ett tag för jag hade aldrig fått chansen att vara det en lång period. Det struntade han i utan han försökte "fånga" mitt hjärta och jag tänkte att tiden fick avgöra hur det skulle bli.

Vi började umgås oftare med varandra och det blev bara värre mellan oss. Jag kunde tillslut inte umgås med han efter som han sov bort dagarna och vaknade alltid ca kl 18:00 varje kväll och sedan satte han sig resten av dagen och spelade datorspel hela natten och gick och la sig på morgonen. Jag talade även om för honom tusentals gånger att han måste ändra på sina vanor men det struntade han i. Inte bara det att spenderade sina dagar framför datorn och sängen hans lägenhet var nog det äckligaste jag sett. Hans lägenhet var/är ett fall för Rent Hus. Det var/är verkligen så illa.

Han har två katter i sin lägenhet och gör aldrig rent kattlådan, så det är klart att katterna kissar någon annan stans. Hans garderober är fulla med pizzakartonger även under sängen. Det är disk i köket från flera månader tillbaka och kylen innehåller varor som har gått ut för länge sedan. Inte bara det när jag var där en gång och tänkte städa undan disken i diskhon och då hittade jag en riktig stor mögelkaka från alla möjliga matrester och det luktade riktigt illa. 

Han fyller bara på mat till katterna en gång om dagen och det är inte alltid de får vatten och inte alltid mat. Det finns hinkar i duschen och där i brukar det hamna vatten från när någon har duschat som katterna blir tvugna till att dricka ifrån. Han röker i lägenheten och låter hans katter få andas in röken.

Det finns mängder med saker att rabbla upp ifrån hans vidriga lägenhet och även hur han var emot mig. Jag blir bara äcklad när jag tänker på hans lägenhet och jag tycker synd om katterna. Helst skulle jag vilja ta ifrån han katterna för de mår inte alls bra av att vara där.

Jag talade om för honom att om han inte städar sin lägenhet skulle jag aldrig mer sätta min fot där.  Jag blev riktigt äcklad över hur det såg ut och över den vidriga stanken som fanns i lägenheten.

En dag fick jag nog och talade om för honom vad jag tyckte och tänkte. Han bad om att få fortsätta vara min vän och det tackade jag ja till. Strax efter att jag hade berättat vad jag tyckte träffar jag en underbar kille som är nu min pojkvän. Det klickade med en gång mellan oss och han "äcklet" fick reda på att jag hade skaffat kille. Han blir sur över det eftersom jag hade sagt till honom att jag ville vara singel. Det kan jag väl förstå så sätt men jag kan heller inte hjälpa om jag träffar en kille som jag verkligen tycker om. Jag fick förklara för honom att ibland klickar det och då är det värt att chansa och så var det i mitt fall.

Idag sprang jag på han på stan när jag var med min vän för att spana efter kläder. Jag försökte vara vänlig och fråga hur han mådde osv, men han var bara dryg och kort i tonen och då blev jag med det och gick sedan ifrån honom. Efter den lilla korta minut som jag sorligt nog fick spendera med honom blev jag arg på honom och tänkte efter;  Skulle inte jag och han vara vänner? En sådan vän vill inte jag ha!






Nagellack istället för kläder

Idag har jag kollat i affärer efter kläder men självklart hittar jag inget. Jag önskar att vi hade affären New Yorker. Den affären blir jag glad över. Nex Yorker är som Gina Tricot fast bättre. De har snyggare stil och ett bra pris på kläderna.

Efter många om och men när jag vandrandes igenom alla butiker hittade jag två stycken Neon-Färgade nagellack. Jag har funderat innan på att köpa sånt men det har aldrig blivit av, eftersom jag blev så besviken på att jag inte hittade något fick jag trösta mig på nagellack. Nu har även mina naglar växt ut och blivit långa och fina fast längre ska det bli.






Det är trist men livet går vidare

När det händer saker och ting så går livet vidare varken sig man vill eller ej, och det är ju faktiskt riktigt bra. Fast varför är det så?

Tänk dig att du går in köket och ser att det finns kaffe kvar. Du häller upp en kopp och sedan dricker du ur det och märker
att kaffet är kallt. Du blir äcklad och spottar ut det men ditt liv går vidare.

Det är lika dant om man förväntar sig något och det inte blir som man har tänkt sig så går livet vidare då också.






Neutrala ord

Hon, han, det och vi anser jag som neutrala ord. Ord som kan vem som helst.  Använder man det för att man skäms över personen/personerna?




Torr käft förstör sömnen

Jag kan bli smått irriterad när man ligger riktigt skönt i sängen och drömmer drömmar om att jag dricker Coca Cola eller att man aldrig kommer fram till drickan för det är något hinder i vägen. Och det är bara för att man är törstig. Man ger inte upp i första taget utan ligger kvar i sängen och nästan önskar att de lilla saliv man har i munnen ska svalka den torra käften. Till slut klampar man upp ur sängen, går till köket, öppnar kylskåpet, ser den underbara juice som stå framför en och häller upp juice i det största glaset man kan hitta. Vilken lättnad för min kära lilla mun, fast nu har det dykt upp ett till problem. Jag är klarvaken och kan inte somna om.





Har du någonsin känt det på det här sättet?



Har du någonsin matat en älskare med dina bara händer?
Stängt dina ögon och litat, bara litat?
Har du någon gång kastat en näve full av glitter i luften?
Har du någonsin tittat rädslan i ansiktet och sagt "Jag bryr mig inte" ?

Det är bara en halv punkt förbi utan återvändo.
Toppen av isberget, solen innan det brinner.
Åskan före blixtnedslag, andetaget före uttrycket.
Har du någonsin känt det på det här sättet?

Har du någonsin hatat dig själv för att du stirrade på telefonen?
Hela ditt liv har väntat på ringen för att få bevis på att du inte är ensam.
Har du någonsin tagits upp så försiktigt att du var tvungen att gråta?
Har du någon gång uppmanat en främling att komma in?

Det är bara en halv punkt i de glömska.
Timglaset på bordet, promenaden före springandet.
Andetaget före kyssen, och fruktan före flammorna .
Har du någonsin känt det på det här sättet?

Har du någonsin önskat för en oändlig natt?
Kastat lasso på månen och stjärnorna och dragit hårt i repet?
Har du någonsin hållit andan och frågat dig själv "Blir det någonsin bättre ikväll?"



 




Det är lätt att vara godtrogen

Det är väldigt lätt som människa att få för sig att en annan människa är bra.
När en människa har bevisat motsatsen är det väldigt lätt att man fortfarande står kvar vid personens sida för att se om det bara var något tillfälligt. Senar upptäcker man en annan sida av människan och dum som man är inbillar man sig att det är en sida som inte kommer att upprepas från personen igen. Klart vill man inte bygga på en ny bild av människan som man inte hade från början.

Människan gör flera tabbar. Dum som man är förlåter man. Återigen tror man att de bara var något tillfälligt och inbillar sig att människan förtjänar ytterligare en chans för att bevisa att den är bra, man vill ju att den första bilden som man bildade ska stämma, inte den nya.

Det har hunnit gå ett tag utnyttjar människan den andras godtrohet. Människan tror att det är okej att uppföra sig så som den själv vill och tar för givet att man ska stå kvar vid dens sida om och om igen. Tillslut ger man upp.

Ska man sluta med att vara godtrogen eller finns det en gräns till hur godtrogen man få lov att vara?
När är det man ska säga upp relationen/vänskapsrelationen?
Hur många chanser är en människa värd?
Borde det inte vara en chans, sedan får människan skylla sig själv?
När vet man att det har gått för långt?
Om man nu är alldeles för godtrogen hur gör man för att tagga ner på den biten?
Alla människor förtjänar väl en andra chans?




RSS 2.0