Underbar 21 års dag!

Igår fyllde jag 21 år. Det var en helt totalt underbar dag. Min födelsedag började med att jag umgicks med familjen. God middag, mysig stämning och roligt. Efter att spenderat tid med familjen började det droppa in folk till mig för att fira mig. Det kom mer folk än förväntat och även personen som man inte alls trodde skulle komma. En positiv överraskning. Allt gick verkligen prima. Alla kom riktigt bra ihop och det var hela tiden underhållning. Tiden rullade iväg och det var dags att skicka ut folket för det började bli dags att dra till krogen. Folket ville inte gå men jag lyckades få iväg de sen.

Under tiden på krogen träffade jag mängder med folk och hade hur trevligt som helst. Tiden sprang iväg från mig och mina vänner, men vi njöt så länge det gick. När krogen hade stängt var man full och galen. Jag sjung allsång på stan och var hel vild. Men fy vad skoj jag hade.

Det började även dra sig mot hemgång men några vänner som skulle underhålla en under natten. Innan man kom in i lägenheten pratade jag i telen med Jocke. Samtalet började fint men gled mot lite små tjaffs, tur var så slutade samtalet riktigt bra. När det samtalet var slut kom man in till sina vänner och umgicks med de. Jag kom inte i säng innan klockan sex, men det var värt!

Tack för en underbar kväll och tack alla som har grattat mig!

Han kom tillbaka

För ca ett årsen lärde jag känna en vän. En vän vid namn Peter London. Vi kom bra överens och vi fixade så att jag fick komma hem till honom och bo hos honom över några dagar. Där fick jag träffa några utav hans vänner och hans tre rumskompisar Anton, Rikki och Martin. Alla var hur sköna som helst men jag fastnade lite extra för Martin. ( som en vän ) Han gav en positiv utstrålning och han hade en skön humor. Det blev ett par goda skratt där.
 
Efter jag åkt ifrån Peter och gänget har jag inte hört något ifrån någon utav hans rumskompisar.
För några dagarsen var det en rätt trisst natt. Jag hade inget bättre för mig än att logga in på Helgon. När jag hade vart inne ett tag ser jag att jag har fått ett mejl från någon snubbe som bad mig kolla in hans sida som innehöll skämt. Det verkade jobbigt så jag loggade bara ut. Dagen efter tänkte jag att man kanske skulle kolla in hans sida ändå och spana in galleriet. Det gjorde jag och då kände jag igen honom. Blev lite glad inombords och skrev tillbaka till honom och frågade om han kom ihåg mig. Med många om och men tror jag att han kom ihåg mig. ( nu gör han det ) Vi bytte MSN och chattade länge med varandra. Väldigt trevligt och han är väldigt trevlig.
Kul att någon kom tillbaks. Nu får vi hoppas på att han stannar längre denna gång.

Jag flyr

Jag vill veta strukturen på ditt hjärta. Varför riva min trasiga själ? Är det en dröm eller min verklighet? Kärlek kommer utan garanti.

Nej, jag är inte ditt jävla andra handsval. Det är jag inte. Sätt ned min röst tills du förstår. Det finns ingenting med kommando. Tills du inser att vi kan röra vid himlen. Känner du, det är utom kontroll? Känner du, det finns ingenting alls?

Jag vill rusa. Du säger mig inget annat än lögner. Jag försöker rusa och vill bara leva mitt liv. Jag vill rusa så länge du är
vid min sida. Men jag kan inte hitta en plats att gömma mig på.

Förvandla mig



Jag tror att jag har vart en vampyr i mitt förra liv. Det märktes ganska tydligt under nyåret. Det blev att man tog tag i nacken och sög till. Offret skrek och alla andra sa "Wow". Efteråt smakade det blod. En smaskig känsla som man ville ha nytt på. Man ursäktade sig och sa att man inte var nöjd. Då rusade jag fram igen och tog tag i offrets nacke. Denna gången blev det värre men oj vad gött det smakade i munnen. Blod! Mums!
Jag har alltid vart sugen på att operera vampyrtänder på mig. Det är något som snyggt och är sexigt. Självklart är vampyrer något som är riktigt sexigt.
Synd att man inte hittat någon.


RSS 2.0