Högklackat ger bättre sexliv


Jag läste en artikel på Aftonbladet om en ny studie om högklackat som är skriven av Susanne Nylén.

I stort sätt alla som traskar omkring i högklackade skor vet om att vi tjejer får slankare figur. I den här artikeln står det att London har kommit fram till en ny studie att vi tjejer får inte bara en slank kropp av att bära högklackat, utan de högklackade skorna ger oss även ett bättre sexliv. Lite nice! Det är så att när vi bär högklackat är det inte bara musklerna i ben och mage som tränas utan det är även bäckenet. När vi tjejer går i höglöckat skjuter vi omedvetet fram bäckenet viket ökar styrkan och underlättar knipövninar. Lite coolt va?

Sen finns det självklart nackdelar med att bära högklackat. Det är klart att det ska göra det för allt måste tydligen bära med sig nackdelar. De högklackade skorna kan göra så att höft och knän slits och att vadmusklerna blir korta. Skorna kan även göra så att kroppsvikten lägger stort tryck på tårna vilket kan orsaka till inflammationer.

Fast orkar man bry sig om nackdelarna? Det vet vi att det alltid finns om saker och ting.

Vi tänker positivt och säger högt för oss själva "Högklackat ger mig ett bättre sexliv!" inte bara det, högklackat är snyggt!




Kommentarer
Postat av: Anna

Ojojoj! Haha

Dem skorna är så snygga!

2009-07-24 @ 19:28:50
URL: http://annadavidssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0